Contactgegevens

Henk Torreman

Krommeland 64

1981 BV Velsen Zuid

email: h.torreman@wxs.nl

tel.: 02555 13970

mobiel: 06 53424440

Routebeschrijving

Routebeschrijving naar Krommeland 64:
Per auto:
Komende vanuit zuidelijke richting:
Neem de A9 (Amstelveen-Alkmaar). Bij knooppunt Rottepolderplein richting Alkmaar volgen. Bij knooppunt “Velsen” richting IJmuiden (A22) volgen. Houd ook bij de volgende afslag (voor de Velsertunnel) de richting IJmuiden aan. Aan het einde van de afslag, bij de stoplichten, linksaf. Bij de volgende stoplichten rechts. Herkenningspunt is de garage met Esso-pomp op de hoek. Sla vervolgens nog driemaal rechtsaf. Even voorbij het midden van de straat aan de linkerkant vind je nr. 64. Parkeren in de parkeerhavens aan het begin of het einde van de straat.
Komende vanuit noordelijke richting:
Neem de A9 (Alkmaar-Amstelveen). Volg de borden (Beverwijk)/IJmuiden (A22). Houd na de Velsertunnel direct rechts aan. Neem de eerste afslag rechts direct na de tunnel (IJmuiden/Velsen-Zuid). Houd aan het einde van de afslag rechts aan. Sla bij de stoplichten linksaf en direct weer rechtsaf. Herkenningspunt is de garage met Firezone-pomp op de hoek. Sla vervolgens nog driemaal rechtsaf. Even voorbij het midden van de straat aan de linkerkant vind je nr. 64. Parkeren in de parkeerhavens aan het begin of het einde van de straat.
Met het openbaar vervoer:
Via station Beverwijk:
Neem bus 74 vanaf het Stationsplein. Uitstappen halte “Parkweg, Velsen-Zuid” Loop een eindje terug in de richting van de garage met Esso pomp. Loop nu in dezelfde richting verder over het fietspad. Even na de garage is een voetpad linksaf. Volg het pad, voorbij de huizen aan je linkerhand, tot de straat weer begint. Linksaf, meteen rechtsaf. Nr. 64 is rechts.
Via station Amsterdam Sloterdijk:
Neem bus 382 vanaf het Stationsplein. Uitstappen halte “Parkweg, Velsen Zuid”. Loop een eindje terug in de richting van de garage met Esso pomp. Loop nu in dezelfde richting verder over het fietspad. Even na de garage is een voetpad linksaf. Volg het pad, voorbij de huizen aan je linkerhand, tot de straat weer begint. Linksaf, meteen rechtsaf. Nr. 64 is rechts.
Bus 382 begint in Amsterdam (begin/eindstation Busstation einde Marnixstraat).